ASIAN FOODPOINT GENT

ASIAN FOODPOINT GENT Asian Foodpoint Gent

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Asian Foodpoint Gent. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:45 Heel snel en warm geleverd. Samosa's waren iets minder maar al de rest was echt heerlijk!! Wij bestellen zeker nog in de toekomst!
3 apr 2022 om 21:09 Eten was enorm pikant, niet veel smaak. Wel voldoende, duur !
22 mrt 2022 om 15:46 Lekker eten en goed gekruid. Alleen de mini loempia's waren droog en niet ok. Bezorging vroeger dan gepland.
5 mrt 2022 om 0:26 Eten werd stipt op gevraagde levertijd geleverd. Heel vriendelijke persoon. De gerechten waren nog lekker warm en we konden dadelijk eten. Aanrader, doen we zeker nog eens.
6 feb 2022 om 22:40 De Madras curry was niet pikant genoeg en nogal vlak van smaak. De Chicken Byriani bevatte amper groenten en was te weinig gekruid. Alles was wel warm en de porties waren ruim voldoende.
22 jan 2022 om 23:01 Samosa’s waren overheerlijk! Ook de rest was erg lekker en ook de portie was ruim voldoende. Wij zullen hier nog bestellen :)
22 jan 2022 om 21:13 Nu hadden we eigenlijk wel zin om indiaans te bestellen, maar omdat het de laatste keer ZO pikant was, dat we alles hebben mogen weggooien en op onze honger mochten blijven zitten, doen we het maar niet. Zeer jammer!
12 jan 2022 om 23:35 The naan was too dry. Otherwise good was good.
9 jan 2022 om 19:09 Biryani is zeer lekker een smaakvol. Dankjewel. :)
8 jan 2022 om 22:05 Zeer lekker en snel geleverd